Містян запрошують на громадські слухання щодо бюджету.

 

У понеділок, 19 грудня, у великій сесійній залі Львівської міської ради (пл. Ринок, 1, каб. 202) відбудуться громадські слухання щодо бюджету розвитку Львова на 2017 рік. Усіх охочих запрошують долучитись до обговорень о 17 год., інформує прес-служба Львівської міської ради.

 

Реєстрацію учасників громадських слухань здійснюватимуть на підставі паспорта, посвідчення водія або іншого документа, що посвідчує чи ідентифікує особу.

 

Сьогодні, 15 грудня, виконавчий комітет ЛМР схвалив пропозиції щодо переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році проводитимуть за рахунок коштів бюджету розвитку Львова.

 

Загалом, пише Дивись.Інфо, бюджет розвитку Львова в 2017 році становитиме близько 1,485 млрд грн, з яких 328 млн грн – це гарантовані містом зобов’язання, і понад 1,1 млрд грн – доступно для розподілу за об’єктами.

 

Серед основних видатків: 18 млн грн – на ремонт та відкриття спортивних закладів та майданчиків, 30 млн грн – на придбання ділянки для нового полігону ТПВ, близько 40 млн грн – на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища, ще 18 млн грн – на відновлення дошкільних навчальних закладів тощо.

 

Окрім цього, 17,5 млн передбачено для реалізації проектів, за які проголосували мешканці міста в рамках «Громадського бюджету», і близько 10 млн грн – на впровадження різноманітних інноваційних заходів з облаштування «розумного» мікрорайону.

 

Ще певну суму коштів пропонують закласти на відновлення дорожньо-транспортної інфраструктури, зокрема на ремонт вулиць Героїв УПА, Замарстинівської, Чернівецької, Пулюя, а також завершення робіт на вул. Мечнікова та Богданівській тощо.

15.12.2016