В інституті зв’язків з діаспорою говоритимуть про виклики безвізового режиму.

 

Міжнародний інститут освіти, культури та зв'язків з діаспорою НУ «Львівська політехніка» (МІОК) запрошує взяти участь в конференції «Міграція між Україною та ЄС: виклики безвізового режиму», що відбудеться завтра, 15 грудня, у Львові, інформує прес-служба університету.

 

«Провідні фахівці обговорять у Львові актуальні питання міграції між Україною та країнами ЄС в умовах візової лібералізації. Учасниками міжнародної конференції будуть народні депутати України Валерій Пацкан та Оксана Юринець, Ярослава Хортяні – член Угорського Парламенту, які дискутуватимуть з провідними науковцями міграціологами», - йдеться у у повідомленні.

 

«На наше глибоке переконання, консолідована думка законотворців та науковців, які представлять глибокий аналіз та свої дослідження є найбільш конструктивною», – зазначає директор МІОКу Ірина Ключковська.

 

На заході також планують оприлюднити результати першого етапу дослідження міграційних орієнтирів студентської молоді в умовах безвізового режиму, яке було проведено науковими працівниками МІОКу протягом жовтня-листопада 2016 року.

 

Конференція розпочнеться о 10 год., в 204 ауд. головного корпусу НУ «Львівська політехніка» (м. Львів, вул. С. Бандери, 12).

14.12.2016