Компанія Google Україна презентувала результати кампанії цифрового перетворення області.

 

Сьогодні,  28 листопада,  в Івано-Франківську представили результати кампанії «Цифрове перетворення Івано-Франківської області», інформує ГК.

 

Проекти, створені спільно з GOOGLE Україна, працюватимуть для підвищення туристичної привабливості області.

 

У рамках кампанії зроблено кілька кроків для підвищення інвестиційної та туристичної привабливості міста: створено сайт Мандруй Івано-Франківщиною, де є інформація для туристів, яскраві 3D-тури,  зручні мапи. Щоб створити таку інтерактивну прогулянку,  представники компанії самостійно піднімалися на гору Піп Іван, блукали територією. Туристам також буде цікаво прогулятися центром міста,  прогулятися у парку,  піднятися на відкритий майданчик міської Ратуші.

 

Також в рамках проекту оновили та покращили сайт «Тепле Місто», створили «Інвестиційний портал Івано-Франківська». Окремим кроком стала он-лайн  карта паркувальних зон міста, яку можна знайти з геоприв’язкою до Карт GOOGLE.

 

Ще однією з важливих змін є створення за час кампанії низки освітніх проектів: семінари для представників малого і середнього бізнесу,  представників місцевого самоврядування,  держслужбовців та багато іншого.

28.11.2016