СБУ затримала двох військовиків, які торгували викраденою зі складів зброєю.

 

Співробітники Служби безпеки України учора, 22 листопада, затримали на Львівщині військовослужбовців, які викрадали з військових складів боєприпаси для перепродажу, інформує прес-центр СБУ.

 

«Правоохоронці затримали двох капітанів у населеному пункті поблизу місця дислокації частини під час спроби продати партію боєприпасів. При обшуках зловмисників та їх автомобіля співробітники спецслужби спільно з військовою прокуратурою вилучили понад п'ять тисяч набоїв різного калібру, двадцять зарядів до гранатомета РПГ-7 п'ятдесят дві тисячі гривень, отриманих від покупця», – йдеться в повідомленні.

 

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

 

Затримані військовики, інформує Гал-Інфо з покликом на власні джерела, торгували зброєю, що призначалася для проведення навчальних стрільб на Яворівському полігоні.

 

Двоє затриманих капітанів працювали на навчальному полігоні Академії сухопутних військ у Яворові. Один з них – командир взводу, викладач. Інший – керуючий стрільбами.

23.11.2016