Міськрада виставила претензії на 2 млн підряднику, що не впорався з прибиранням снігу.

 

Тернопільська міськрада виставила претензії на 2,04 млн грн підряднику ТзОВ «Теркомуналсервіс», що не впорався з прибиранням снігу у місті, повідомив начальник відділу технагляду Олег Вітик, інформує Уніан.

 

Так, за те, що на вулиці міста не було вивезено обумовлену в технічному завданні кількість техніки, підрядник має сплатити 450 тис. грн. Ще 1,59 млн грн підряднику нарахували за ненадані послуги, які за них виконали підрядні організації.

 

У зв’язку з такою ситуацією, учора, 22 листопада, подав у відставку начальник управління ЖКГ Тернополя Микола Лесів. Раніше, як писав Z, міський голова Сергій Надал відсторонив від роботи свого заступника з питань ЖКГ.

 

Також в міськраді вирішили, що відтепер договори на зимове прибирання міста укладатимуть з кількома підрядними організаціями, відповідно розділятимуть і території прибирання міста.

 

Як повідомляв Z, у Тернополі після снігопаду кілька днів була паралізована робота громадського транспорту та було припинено вивезення сміття через нерозчищені від снігу дороги та двори. Техніку для прибирання містові довелось просити в ОДА та в ГУ ДСНС Тернопілля.

 

Окрім того, у міській раді пообіцяли людям, які травмувались на нерозчищених і слизьких вулицях, що вони отримають компенсації на лікування. Домагатись грошей доведеться через суд.

23.11.2016