Суд у справі Єфремова перенесли на невизначену дату.

 

У засіданні Печерського районного суду Києва, котрий розглядає питання про продовження запобіжного заходу колишньому народному депутату від Партії регіонів Олександру Єфремову, оголошено перерву на невизначений термін. При цім термін арешту для нього спливає 24 листопада.

 

Про це повідомляє аґенція УНІАН.

 

Пауза на засіданні виникла через тактику затягування, до котрої вдалися адвокати. Спершу захисники Єфремова заявили про відвід секретаря суду та вимагали заміни прокурора. Після того, як суд не задовільнив ці клопотання, вони попросили про перерву в засіданні до вівторка, але їм було відмовлено. Тоді адвокати заявили відвід слідчому судді Володимиру Карабаню. Для розгляду відводу судді в засіданні оголошено перерву на невизначений термін. Питання про відвід має розглядати інший суддя.

 

Сам Олександр Єфремов ствердив на засіданні, що справу проти нього фальсифікують. "За два з половиною роки у Луганській області не опитали тільки польових мишей. Доходить до того, що слідчі не знаходять людей, які давали б проти мене свідчення, вони приходять до судів і говорять: "Ти хочеш щоб скоротили термін? Тоді підпиши оце проти Єфремова". У цій справі з'явилося 4 документи під копірку", – запевняє Єфремов.

 

Російську агресію в Україні Єфремов коментувати не хоче, повідомляє ТСН.ua:

– Росія веде війну проти України?

– Це запитання поставте президенту: він підписав мінські угоди.

– Так Росія окупант чи ні? Агресор?

– Я відповів на запитання.

 

21.11.2016