Міністр інфраструктури невдоволений вибором секретаря для свого відомства.

 

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян висловив подив результатами конкурсу на посаду державного секретаря міністерства, проведеного Комісією з питань вищого корпусу державної служби, на котрому переміг начальник інвестиційного департаменту "Укрзалізниці" Андрій Галущак.

 

Про це Омелян розповів у ефірі "Громадського".

 

"Чесно скажу, я був здивований. Це абсолютно неочікуваний результат", – зізнався міністр. Омелян додав, що він знайомий із Галущаком і вважає його "непоганою людиною". "Але я не розумію, чим керувалась комісія, бо вимоги були зовсім інші. І ми шукали зовсім іншу людину – не персонально, а за показниками", – додав Омелян.

 

Андрій Галущак – начальник інвестиційного департаменту "Укрзалізниці", у минулому – службовець Державної аґенції з національних проектів під проводом Владислава Каськіва (на посадах керівника ДП «Нацпроект “Повітряний експрес”» і заступника керівника національного проекту LNG-термінал).

 

На конкурсі, проведеному Комісією з питань вищого корпусу державної служби, Галущак набрав 12,14 бала за результатами тестування, розв'язування ситуативних завдань та співбесіди. Запасним кандидатом став заступник міністра і керівник апарату міністерства Дмитро Роменський (набрав 11,18 бала).

 

18.11.2016