Реєстр е-декларацій остаточно "ліг".

 

Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на офіційній сторінці Національної аґенції з питань запобігання корупції у четвер уранці недоступний для перегляду.

 

У попередні дні реєстр е-декларацій працював з перебоями, проте все ж "відкривався".

 

У четвер вранці Національна антикорупційна аґенція зібралася на засідання з приводу стану функціонування інформаційно-телекомукаційної системи. Фахівці НАЗК оголосили: через інтенсивний наплив декларантів в останні дні система пережила кілька збоїв.

 

Голова НАЗК Наталія Корчак заявила, що аґенція не планує переносити крайній термін для подання звітів (це вважали одним зі способів зірвати е-декларування). "Для завершення подачі декларації залишилися чотири дні і чотири ночі. Предметом нашого обговорення не є питання про перенесення строків подачі декларації", – заявила Корчак, згідно з повідомленням "Української правди".

 

У середу свої декларації нарешті подали високопосадовці – прем'єр-міністр Володимир Гройсман, голова ВР Андрій Парубій, міністр оборони Степан Полторак, міністр спорту Ігор Жданов, міністр Кабміну Олександр Саєнко.

 

27.10.2016