Депутат Волгін виходить з голодування: справа зі спорткомплексом офіційно зрушилась.

 

Учора, 25 жовтня, відбулась зустріч заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка, заступника Івано-Франківського міського голови Олександра Левицького, проректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Галини Михайлишин, начальника управління спорту облдержадміністрації Ореста Оклієвича, керівників юридичних відділів ОДА та МВК з депутатом Івано-Франківської міської ради Андріаном Волгіним.

 

Сторони домовились про подальший план дій щодо спорткомплексу «Олімп», тож Андріан Волгін сказав, що виходить з оголошеного ним у понеділок голодування, інформує прес-служба ІФ ОДА.

 

Загалом сторони домовились, що міський голова звернеться до ректора ПНУ щодо передачі спорткомплексу в комунальну власність, а міська рада внесе на розгляд чергової сесії проект рішення щодо надання згоди на прийняття в комунальну власність спорткомплексу «Олімп» (потому рішення мають вивчити компетентні органи).

 

Облдержадміністрація, у свою чергу, звернеться до державних органів влади з проханням підтримати передачу спорткомплексу містові.

 

Коли ж місто розпоряджатиметься «Олімпом», то має забезпечити можливість його використання і ПНУ на договірних умовах.

 

Як повідомляв Z, депутат міськради Андріан ВОлгін оголосив сухе голодування опівночі в понеділок з вимогою повернути спорткомплекс "Олімп" у комунальну власність. За його словами, майно було відчужене незаконно.

26.10.2016