Садовий «взяв і виконав» аж дві обіцянки зі своєї виборчої програми.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий виконав за рік роботи 2 програмні обіцянки зі 67, ідеться в дослідженні видання «Слово і діло».

 

Зокрема, у Львові, як і обіцяв Андрій Садовий, можна зареєструвати підприємство за 15 хвилин та отримати низку послуг міської ради через Інтернет.

 

Варто додати, що в процесі роботи такі обіцянки міського голови, як відкриття амбулаторій сімейної медицини в усіх районах міста, облаштування біогазової станції на очисних спорудах та запровадження картки львів'янина.

 

Найпроблемнішою для Андрія Садового виявилась обіцянка про будівництво сміттєпереробного заводу та рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища, адже домовитись з громадами області про виділення землі для цих потреб досі не вдалось.

 

Також видання згадало міського голову Тернополя Сергія Надала, який виконав 4 обіцянки з 25. Проте подробиці щодо роботи міських голів Західної України будуть оприлюднені в окремому дослідженні.

 

«Слово і діло» зазначає, що з 340 зареєстрованих на порталі обіцянок міських голів великих міст України виконано лише 29, тобто не більше 8 %. Середньо за рік роботи міські голови обласних центрів виконали лише кожну дванадцяту обіцянку.

 

Також видання наголошує на такій тенденції, що очільники великих міст виконують обіцянки найгірше. Зокрема, міський голова Києва Віталій Кличко не виконав жодної обіцянки з 16, а його колеґа з Одеси Геннадій Труханов – жодної з 26.

26.10.2016