Марцінків звернув увагу на депутата-голодувальника і пообіцяв йому створити комісію.

 

Сьогодні, 25 жовтня, міський голова Руслан Марцінків дорогою на роботу поговорив з депутатом Андріаном Волгіном, який другу добу голодує і вимагає повернути спорткомплекс «Олімп» у комунальну власність, пише ГК.

 

За словами Андріана Волгіна, Руслан Марцінків запропонував створити комісію для вирішення питання спорткомплексу, але це депутата не влаштовує. Тому голодування він продовжив.

 

«Так має бути, так правильно, але кажуть, що якщо хочеш щось угробити – створи комісію. Зараз буде комісія, сказали, що мене включать, фонд комунального майна, можливо правоохоронні органи, будемо щось ПНУ пропонувати, розмовляти. Мені це не цікаво. Комісія – це без толку. Сьогодні сядемо, поговоримо, завтра в чиновників будуть якісь відрядження і воно замнеться. Я голодування не припиню. Припиню тільки тоді, коли підпишуть вже якийсь меморандум з ПНУ», – сказав депутат-голодувальник.

 

Водночас, під час щотижневої оперативної наради Руслан Марцінків заявив, що місто готове викупити спорткомплекс «Олімп» у Прикарпатського університету, інформує Фіртка. Для цього комісія, що все ж таки буде створена, має провести переговори з ПНУ.

 

В університеті ж кажуть, що використовують спорткомплекс на повну потужність – щодня тут займаються студенти, а вечорами тренуються університетські команди, пише Бліц-Інфо.

 

Спорткомплекс «Олімп», що був у комунальній власності, перейшов через борги до банку, а звідти – до Міністерства освіти і науки для потреб ПНУ.

25.10.2016