Патрульні готуватимуть для містян.

 

У рамках програми «ПОЛіС (Поліція і Спільнота)» 25 жовтня в офісі Молодіжної організації СТАН відбудеться захід «Міжкультурна кухня (Multicultural Cooking Expo)», учасниками якого стануть патрульні поліцейські, студенти-іноземці, активісти, журналісти та мешканці Івано-Франківська, інформує Фіртка.

 

Під час заходу патрульний поліцейський приготує свою улюблену страву та пригостить нею гостей.

 

Присутні матимуть можливість неформального спілкування з патрульними, зможуть більше дізнатись про специфіку роботи поліцейських та отримати відповіді на свої запитання.

 

Також під час заходу страви своїх кухонь приготують студенти-іноземці.

 

«Міжкультурна кухня – це чудовий неформальний шлях побудови стосунків між поліцією та громадою. Такі заходи допомагають прибрати бар’єри недовіри і відчуження в суспільстві. Завдяки спільній діяльності, особливо це стосується спільного приготування їжі, людям набагато простіше знайти основи взаєморозуміння», - каже Кайл Логан, волонтер Корпусу Миру зі США.

 

«Міжкультурна кухня (Multicultural Cooking Expo)» організовується Молодіжною організацією СТАН спільно з Управлінням патрульної поліції у м. Івано-Франківськ в рамках програми «ПОЛіС» при підтримці Міжнародної організації IREX.

24.10.2016