Депутат міськради розпочав сухе голодування.

 

Сьогодні, 24 жовтня, опівночі депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін розпочав сухе голодування на знак протесту проти незаконного продажу спорткомплексу «Олімп» та з вимогою повернути його у комунальну власність.

 

Про це ідеться на сторінці Андріана Волгіна в мережі Facebook.

 

Як повідомляв Z, Андріан Волгін оголосив свої вимоги і заявив про голодування минулого тижня під час засідання сесії Івано-Франківської міськради.

 

«Ну ось і довгоочікуваний понеділок! У тому числі і для скептиків, які шаблонно кричать «дешевий піар!» А кричать-то якраз ті, хто в спортзалах були не інакше, як на екскурсіях - «себе показати і на людей подивитися», кому нафіг здався цей здоровий спосіб життя нашої молоді та положення спорту в нашій країні, хто загалом і години не провів в спорткомплексі «Олімп» (коли ще була можливість у всіх нас). Та й навіщо воно їм? У своїй кролячій норі тепло і відсоток капає від фейсбучних постів.

 

А я нікого не лякаю і не жартую. Просто роблю конкретні кроки у здійсненні поставленої мети. Саме роблю, а не пишу пости. Мета - повернути «Олімп» місту (якщо хтось ще не знає). Піар? Та як вам завгодно буде, аби хоч на крок ближче до мети. І нехай це буде моя маленька революція незгоди з бездіяльністю як правоохоронної системи, так і виконавчої влади. А ви кваліфікуйте вже в міру Вашої усвідомленості, розвиненості та душевної чистоти. Адже, як відомо, що б людина не говорила чи писала, вона говорить тільки одне - хто вона така, ось і все», – написав депутат.

24.10.2016