7-місячний Ігор Сенейко потребує термінової пересадки печінки вартістю в понад мільйон гривень.

 

Ігор Сенейко, який народився у березні цього року з вадою печінки, зараз перебуває у центрі здоров’я дитини у Варшаві, де чекає на трансплантацію печінки, на яку потрібно зібрати 287,5 тис. злотих, інформує львівський благодійний фонд «Крила надії».

 

«До Ігорчика у батьків було ще двоє діток, і обоє померли, не доживши до року, від вроджених вад печінки, які навіть не змогли діагностувати.

 

Перш ніж наважитись на третю дитину, батьки пройшли всі можливі генетичні обстеження, які показали, що все в порядку і вони можуть спокійно народжувати здорову дитину. І Ігорчик народився цілком здоровим. Пів року щастя батьків не мало меж! Та планове обстеження, перед яким, між іншим, не було жодних підозр, показало печінкову недостатність», – ідеться на сайті фонду.

 

Ігорчика Сенейка врятує лише пересадка печінки. У Варшаві готові його прооперувати за 287 500 злотих.

 

«Одна біда – таких коштів у батьків немає навіть близько! А операція потрібна терміново, часу у малюка – два тижні, і якщо протягом цього часу його не прооперують – малюк помре», – кажуть у фонді.

 

Реквізити для допомоги 7-місячному Ігореві Сенейку: БФ «Крила надії», Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів, МФО 325321, ЄДРПОУ 35620901, Рахунок 26000060442841, призначення платежу - добровільне пожертвування для Cенейко Ігоря.

 

За детальнішою інформацією можна звернутись до координатора адресної допомоги Марини Анісімової за телефоном 050 370 90 02.

20.10.2016