Місцеві депутати знову змінюють перспективний план ОТГ.

 

Депутати Турківської районної ради рекомендували Турківській райдержадміністрації подати у Львівську обласну раду та обласну державну адміністрацію пропозицію про утворення на території району трьох територіальних громад.

 

Відповідне рішення ухвалене після заслуховування інформації голови Турківської РДА щодо перспективного плану спроможних громад Львівщини в частині Турківського району, інформує ЗіК.

 

Зокрема, пропонується створити територіальні громади з центрами в місті Турка, селищі міського типу Бориня та селі Верхнє Висоцьке.

 

Окрім того, рекомендовано Турківській міській, Боринській селищній та Верхньовисоцькій сільській радам провести збори громадян з питання утворення спроможних громад. А депутати районної ради мають взяти активну участь у проведенні роз’яснювальної роботи в громадах та зборах громадян.

 

Згідно з перспективним планом спроможних територіальних громад Львівщини у частині Турківського району передбачається створення двох територіальних громад: Турківської міської та Боринської селищної громад.

 

Внаслідок змін у проекті перспективного плану Турківського району, зменшиться кількість територіальних громад з 12 до 2.

18.10.2016