Легкоатлети області вперше за 4 роки отримали від Федерації спортивне взуття.

 

Молоді тернопільські легкоатлети вперше за останні 4 роки отримали спортивну екіпіровку від Федерації легкої атлетики України.

 

15 пар спеціалізованого легкоатлетичного взуття від компанії NIKE передав тернопільським спортсменам Президент Федерації легкої атлетики Тернопільської області Валерій Єднак та відповідальний секретар Леонід Дахновський, інформує Репортер.

 

Валерій Єднак прокоментував подарунок.

 

«Хоч і «дарованому коню в зуби не дивляться», все ж на майбутнє хотілось би, щоб фірма-постачальник зважила на те, що це юні спортсмени і розмір взуття у них є в межах 38-42, а не 43-48. Може ми би хотіли, щоб у нас були такі потужні атлети, але, на жаль, їх поки що немає, але є дівчата-легкоатлетки.

 

Крім того, хотілось би, щоб у ФЛАУ при розподілі спеціального взуття для метальників, врахували окремі побажання з огляду на те, які види культивуються в області», – сказав він.

 

Незважаючи на ці недоліки, Федерація легкої атлетики Тернопільської області дякує Федерації легкої атлетики України і чекає наступної акції з підтримки юних спортсменів.

06.10.2016