Суд продовжив арешт Єфремова на два місяці.

 

Печерський районний суд Києва продовжив арешт екс-голови фракції Партії регіонів у ВР Олександра Єфремова на два місяці, до 24 листопада.

 

Про це повідомляє "РБК-Україна".

 

"Суд постановив клопотання прокурорів задовольнити, продовжити Єфремову Олександру Сергійовичу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб до 24 листопада", – зачитала слідчий суддя Світлана Шапутько.

 

Натомість адвокат Олександр Мельников стверджував, що справа проти Єфремова є безпідставною, а докази – непереконливими (зокрема, захист стверджує, що на "круглому столі" в Росії у 2014 році Єфремов виступав як членом міжпарламентської групи).

 

Також адвокат просив долучити до матеріалів справи мінські угоди на доказ того, що заклики Єфремова до порозуміння з сепаратистами не були злочином.

 

"Конфлікт на Сході України треба вирішувати політичним шляхом – я єдиний, не змінюючи свою точку зору, говорив, що іншого рішення немає, – заявив сам Єфремов. – Сьогодні ж Україна буде платити величезну ціну тому, що у свій час "розумні" люди до цього не прислухалися і почали вирішувати це військовими шляхом".

 

27.09.2016