Новинський закликав ЄС вводити санкції проти українців за саботаж мінських домовленостей.

 

Народний депутат "Опозиційного блоку" Вадим Новинський закликає лідерів західних країн ініціювати запровадження персональних санкцій проти українців, причетних до зриву та саботажу мінських домовленостей.

 

Таку заяву публікує прес-служба "ОБ".

 

"Вважаю, що керівники західних країн, які взяли на себе роль посередників у врегулюванні даного конфлікту, в разі продовження українською владою і провладною коаліцією зриву виконання мінських угод повинні вводити режим персональних санкцій проти основних саботажників і контрпропагандистів мирного процесу. Напевно, такий підхід подіє більш ефективно, ніж прості вмовляння", – сказав Новинський.

 

Колишній громадянин Росії обурений, що після візиту міністрів закордонних справ Франції і Німеччини до України в медіа-просторі "українська партія війни" підняла шум про "зраду України" і "роботу на Росію". "Головне ж завдання зараз – зломити опір «яструбів» всередині країни", – заявив нардеп.

 

Новинський закликає українських політиків пройнятися тим, що домовленості щодо Донбасу – "це не компроміс з Путіном", а "компроміс всередині України".

 

16.09.2016