Міськрада виділила гроші на квартиру для призера Олімпіади Тараса Міщука.

 

Сьогодні, 14 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про виділення одноразової матеріальної допомоги у сумі 420 тис. грн призеру Олімпіади-2016 Тарасові Міщуку, інформує Zaxid.net.

 

Ці кошти мають піти на придбання житла для спортсмена, яке йому пообіцяв міський голова Андрій Садовий. Ще 300 тис. грн вартості житла Тарасу Міщуку компенсує забудовник, в якого й будуть купувати квартиру. Назви компанії-забудовника чиновники не називають, однак відомо, що житло Тарасу Міщуку вже знайшли.

 

Як повідомляв Z, раніше Андрій Садовий заявив, що бронзовий призер Оліпіади в Ріо отримає двокімнатну квартиру у Львові, яку придбають коштом Львівської міськради та облради.

 

13 вересня облрада виділила 150 тис. грн з обласного бюджету – 130 тис. грн на одноразову премію Тарасу Міщуку, 20 тис. грн – його тренеру. Хоча в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації заявили, що кошти Львівської облради виділяються як одноразова грошова премія, а коли будуть розглядати питання про співфінансування купівлі квартири, ще невідомо.

14.09.2016