Невідомі напали на будинок інженера з фірми нардепа Шевченка.

 

У ніч на сьогодні, 6 вересня, група нападників в масках та з вогнепальною зброєю проникла в будинок головного інженера ТОВ «ПБС» Михайла Литвинюка, повідомив колишній голова Надвірної Михайло Андрійович.

 

«Особи, котрі на той час перебували в будинку, були піддані фізичному впливу та отримали суттєві травми. Розглядається кілька причин прецеденту. Л. є досить відомою особою в місцевих підприємницьких та фінансових середовищах. Наскільки відомо, останнім часом він (разом з компанйонами) отримав підряд на виконання робіт по ремонту дільниць автотраси Мукачеве-Куровичі.

 

На протязі попередніх років фірма, в якій він є «номінальним керівником», неодноразово залучалася до виконання БМР в Яремчі та на курортному комплексі Буковель. Має місце інформація, що в один час прізвище Л. фігурувало в списку претендентів на посаду керівника Надвірнянського ШРБУ (філії Облавтодору). По наслідках злочину розпочато слідство та оголошено операцію «перехват» по території області», – написав Михайло Андрійович.

 

Івано-Франківське видання Курс зазначає, що йдеться про Михайла Литвинюка, який претендував на посаду керівника Надвірнянського райавтодору і отримав схвалення громадської ради при РДА. Останнє засідання громради відбулося минулого тижня – Михайло Литвинюк отримав повну підтримку всіх громадських організацій Надвірнянщини.

 

Компанія «ПБС» контролюється нардепом з Івано-Франківська Олександром Шевченком. Компанія ремонтує дороги в Івано-Франківській та сусідніх областях.  Факт розбійного нападу підтвердили у прес-службі Національної поліції області. Інформцію про потерпілих уточнюють.

06.09.2016