Завод «Промінь» уникнув банкрутства.

 

Господарський суд Тернопільської області затвердив план санації заводу радіотехнічного обладнання «Промінь» (Тернопіль), що входить у державний концерн «Укроборонпром». Це дасть можливість уникнути процедури банкрутства, розблокувати рахунки заводу і відновити виробничу діяльність. Про це повідомив заступник директора «Укроборонпрому» Володимир Кострицький, ідеться в повідомленні концерну.

 

«За сприяння «Укроборонпрому» і Тернопільської ОДА державне підприємство розробило план санації до початку провадження у справі про банкрутство. Господарський суд Тернопільської області цей план затвердив», - ідеться в повідомленні.

 

Засноване в 1978 році тернопільське державне науково-технічне підприємство «Промінь» спеціалізується на розробці і виробництві передавальної апаратури, виготовленні антенних систем із різним діаметром дзеркал для наземних станцій супутникового телебачення та зв'язку, продукцію заводу використовують для виробництва систем ППО, а також для авіаційної навігації.

 

Через відсутність замовлень за основним профілем підприємство також почало випускати іншу продукцію, не пов'язану з обороною. Наприклад, котли для опалення.

05.09.2016