Суд заарештував трьох поліціянтів, причетних до вбивства чоловіка.

 

Центральний суд Миколаєва заарештував трьох поліціянтів із селища Криве Озеро, які під час затримання вбили місцевого мешканця.

 

Про це повідомляє видання news.pn.

 

При тім термін арешту для Олександра Причипойди та Миколи Хоменка становитиме один місяць, а для Дениса Ляхвацького – який стріляв із травматичної зброї – два місяці.

 

Ляхвацький відмовився давати свідчення в суді, сказавши, що погано почувається. Поліціянт не згоден з тим, що йому інкримінують 115-ту статтю Кримінального кодексу (вмисне вбивство), хоча згоден із 365-ю (перевищення службових повноважень).

 

Інші поліціянти визнали, що були постріли. Олександр Причипойда сказав, що чув "хлопки" з боку поліцейської машини після того, як убитий – Олександр Цукерман – кинувся в бік екіпажу з лопатою. Причипойда також виправдовувався, що на момент приїзду поліціянтів Цукерман уже мав страшні побої. "Коли ми прибули, він був увесь у крові, у нього була розрубана голова", – стверджує "коп".

 

Микола Хоменко сказав, що постріли здійснював Ляхвацький, а пізніше ще й добивав Цукермана кийом. Хоменко каже, що кайданки на Цукермана вдягли вже після пострілів.

 

26.08.2016