ВО «Свобода» фіґурує у «комірній книзі» Партії реґіонів.

 

У "комірній книзі" Партії реґіонів, яку передав правоохоронцям екс-заступник голови СБУ Віктор Трепак, фіґурує ВО "Свобода".

 

Про це заявив на прес-конференції народний депутат Сергій Лещенко.

 

"На одній зі сторінок, де згадується Манафорт, також присутній платіж в розмірі 200 тисяч доларів, який супроводжується коментарем: "ВО "Свобода" (комиссии)", – прокоментував Лещенко.

 

Нардеп закликав директора Антикорупційного бюро Артема Ситника (НАБУ провадить справу "тіньової бухгалтерії" ПР) оприлюднити інформацію про те, наскільки часто згадується ВО "Свобода" у матеріалах, та які суми фіґурують у нотатках.

 

У партії ВО "Свобода" вважають закиди Лещенка необґрунтованими і непідтвердженими. "Якщо ви хочете від мене підтвердження чи спростування цієї інформації, я навряд чи зможу це зробити. По-перше, я не розумію, про що йдеться. Лещенко щось має на руках або ні, у мене цього точно немає. Якби "Свободу" фінансувала будь-яка інша, владна структура чи хтось з бізнесменів, у "Свободи" було б набагато більше можливостей себе розрекламувати", – заявив голова секретаріату ВО "Свобода" Олександр Мирний у коментарі аґенції "Інтерфакс-Україна".

 

19.08.2016