Порошенко заклав капсулу на місці будівництва заводу.

 

Президент України Петро Порошенко взяв участь в урочистому закладенні символічної капсули на місці будівництва заводу з виготовлення електричних кабельних мереж компанії "Електроконтакт Україна" (інвестиція компанії Nexans) у Бродах.

 

Про це повідомляє ZIK.

 

"Будемо сподіватися, що тут будуть сотні робочих місць з високими зарплатами, податками, високим рівнем соціального захисту для розвитку Галичини та України", – заявив Порошенко, подякувавши інвесторам за довіру та віру в Україну.

 

Завод у Бродах буде третім, але найбільшим підприємством, збудованим за інвестиції компанії Nexans на Львівщині. Ще два такі підприємства вже діють у Золочеві та Перемишлянах.

 

Як зазначив журналістам представник компанії Nexans Райнгольд Думлер, перш ніж будувати завод у Бродах, компанія проаналізувала ринок праці і виявила, що є достатня кількість працівників інженерних та робочих спеціальностей.

 

Завершення будівництва заплановане на ІІ квартал 2017 року, обсяг інвестицій – 30 млн. євро. Виробничі потужності підприємства використовуватимуться для потреб концерну BMW.

 

Під час візиту на Львівщину президент також візьме участь у вшануванні загиблих льотчиків Бродівської військової частини та проінспектує ремонт дороги Броди– Радехів–Червоноград, який здійснюється за "митні" кошти.

 

18.08.2016