Перше судове засідання за позовом учасників АТО до Руслана Марцінківа відбудеться у вересні.

 

Пеше судове засідання за позовом «Спілки добровольців АТО Прикарпаття» та «Обласної спілки учасників АТО» до міського голови Руслана Марцінківа відбудеться 16 вересня о 13 год. в приміщенні Івано-Франківського міського суду, повідомив голова спілки Василь Андріїв, інформує Репортер.

 

Слухання відбудуться у справі «Про захист честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди».

 

Ідеться про те, що 14 липня на зустрічі міський голова ображав учасників АТО та голову «Спілки добровольців АТО Прикарпаття» Василя Андріїва.

 

У позовах «Про захист честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди» до міського голови та міської ради добровольці вимагають публічних вибчень і 100 тис. грн морального відшкодування. Гроші обіцяють віддати на потреби бійців АТО та сімей загиблих.

 

Як повідомляв Z, депутати Івано-Франківської міськради ухвалили рішення про зведення 33-х багатоповерхівок у мікрорайоні Крайківського – Макогона – Промислова. 13 липня,франківські активісти разом з обуреними мешканцями пішли до адмінбудинку, аби поговорити з міським головою Русланом Марцінківим і його заступником Олексієм Кайдою. Руслан Марцінків звинуватив АТОвців і Василя Андріїва у рейдерстві та рекеті.

08.08.2016