Марцінків створив власну організацію для учасників АТО.

 

Івано-Франківська міська асоціація учасників АТО обурена тим, що після скандалу з міським головою Русланом Марцінківим той заявив про створення «громадської організації, що захищатиме інтереси учасників АТО». Інформація про нову ГО з’явилась у партійній газеті ВО «Свобода», до якого належить Руслан Марцінків.

 

Про це ідеться у повідомленні на Facebook-сторінці Міської асоціації учасниківАТО.

 

«Друзі, підскажіть, чому новостворену «організацію» рекламують в агітаційних газетах однієї із партій? Не хочемо вірити, що ці міські достойники остаточно втратили людську гідність і зробили свою АТОшну організацію. Підло, цинічно.

 

Ймовірно, керівники даної організації скоро будуть вихваляти міську владу і розказувати, що міський голова найкращий в світі, і що дуже багато доброго робиться для соцзабезпечення учасників АТО.

 

Невже у нас все продається?», – ідеться в дописі.

 

Як повідомляв Z, після протесту учасників АТО проти забудови в промисловій зоні міста Руслан Марцінків назвав їх «рейдерами, що виконують політичне замовлення». Після цього бійці подали до суду позов щодо захисту честі й гідності проти міського голови Івано-Франківська, а ухвалою, що дозволила забудову, зайнялась прокуратура.

02.08.2016