Політехніка готуватиме кадри для Фуджікури.

 

Японському заводу Фуджікура, що офіційно відкрився піді Львовом у квітні, вже зараз потрібні 25 інженерів. Аби не мати браку кадрів у майбутньому, підприємство вирішило співпцювати з НУ «Львівська політехніка», повідомили в прес-службі унверситету.

 

«Керівники підприємства запропонували розпочати тривалу системну співпрацю з першого кроку — скерувати на підприємство викладача-науковця  (очевидно, з добрим знанням англійської мови), який проведе грунтовну розмову щодо реальних потреб виробничників», - йдеться в повідомленні.

 

Найтісніша співпраця планується з інститутом Інженерної механіки і транспорту, Енергетики і систем керування, Телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки, Комп'ютерних технологій, автоматики та метрології, Комп'ютерних наук та інформаційних технологій.

 

Окрім цього, Фуджікура відкриє у Львівській політехніці навчальну лабораторію, а також придбає для університету електромобіль, оскільки в майбутньому на підприємстві планують виготовляти електромережі для гібрідних авто і електромобілів

 

Ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало запевнив, що буде особисто підтримувати співпрацю з Фуджукурою і готовий  розпочати конкретну роботу  найближчими днями.

29.07.2016