Норвезький виробник електрокарів відкриває своє офіційне представництво.

 

Восени у Львові на вул. Липинського відкриється «Вільний простір майбутнього Car Point TO-U», де можна буде ознайомитись та придбати електромобіль. Наразі підписано договір з норвезьким виробником Detroit Electric, розповів на своїй сторінці в мережі Facebook засновник Tesla Club Ukraine Назар Шимоне-Давида.

 

"Новостворена українсько-норвезька компанія Carpoint TO-U буде ексклюзивно представляти в Украіні Detroit Electric – автовиробника, який має великі плани і ми це знаємо безпосередньо від CEO Detroit Electric п. Альберта Лама.

 

Окрім ексклюзиву на Detroit Electric, ми також тепер маємо нові європейські електромобілі усіх марок. Фактично, ми єдині хто тепер пропонує нові електромобілі усіх брендів з європейською офіційною гарантією на усій території України за цінами не вищими, ніж у Європі, а часто і нижчими!

 

З осені цього року у Львові на вулиці Липинського ми відкриємо «Вільний простір майбутнього Car Point TO-U», де будуть представлені наші авто і це стане місцем концентрації всіх, хто цікавиться сучасними технологіями транспортування", - написав Назар Шимоне-Давида.

 

Детройтська компанія Detroit Electric розпочала виробництво електричних автомобілів 1907 року і побудувала 13 тисяч екземплярів до 1939 р. Але згодом зростання цін на матеріали (зокрема, мідь і свинець) й обвал фондового ринку завдали смертельного удару по компанії, і 1939 року вона збанкрутіла. Тільки 2008 року права на назву Detroit Electric придбали декілька колишніх керівників британської компанії Lotus. Один із них, Альберт Лам, очолив її і спершу планував використати цей бренд для створення автомобільних салонів у США. Але наразі, схоже, продукція Detroit Electric навіть не буде продаватися у Новому Cвіті.

 

Лише глобальна штаб-квартира виробника, як і багато десятиліть тому, базується в детройтській Fisher Building. Виробництво здійснюється у Великобританії, а відділ продажу і маркетингу розташований у Нідерландах.

 

Detroit Electric вже створила мережу дистриб’юторів від Ісландії та Норвегії до Азербайджану, Південної Кореї, Китаю та Південної Африки.

 

 

27.06.2016