Сім’ї загиблих на Грибовицькому сміттєзвалищі рятувальників отримають двокімнатні квартири.

 

Виконавчий комітет Львівської міськради на засіданні 24 червня ухвалив рішення про надання житла сім’ям загиблих 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі рятувальників, передає ЗіК.

 

Згідно із рішенням, департамент житлового господарства та інфраструктури повинен подати виконавчому комітету пропозиції щодо процедури закріплення за сім’ями загиблих рятувальників двокімнатних квартир.

 

Наразі невідомо, де виділятимуть квартири та скільки це коштуватиме. За словами заступника начальника управління житлового господарства, начальника відділу зарахування на облік, обліку, розподілу та відселення ЛМР Галини Мазур, департаменту лише доручається розробити механізм закріплення квартир та подати пропозиції виконавчому комітету.

 

«Департамент повинен розробити порядок закріплення, бо сім’ї загиблих рятувальників не є мешканцями м. Львова. Відповідно вони не можуть перебувати на черзі, але місто прийняло рішення виділити їм двокімнатні квартири», – пояснила Галина Мазур.

 

Як повідомляв Z, після кількаденної пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі 30 травня там стався обвал сміття, під яким загинули троє працівників ГУ ДСНС Львівщини. Наразі рятувальники продовжують шукати тіло ще однієї людини, яка зникла того дня - еколога ЛКП "Збиранка".

24.06.2016