Священика, який на джипі вбив жінку, взяли під варту.

 

Винуватця смертельної ДТП на Тисмениччині, який ввечері 20 червня збив сім'ю та втік з місця ДТП, правоохоронці розшукали наступного дня зранку. Того ж дня його перевірили на вміст алкоголю в крові.а сьогодні, 23 червня, священика помістили під варту за рішенням суду, повідомили в ГУ Нацполіції Івано-Франківської області.

 

Керівник релігійної організації УГКЦ «Місійне згромадження Святого апостола Андрія»  отець Тихон Кривецький ввечері 20 червня на позашляховику наїхав на родину та втік з місця пригоди.

 

Найбільше від наїзду постраждала 33-річна жінка. Її з діагнозом політравма доправили до обласної клінічної лікарні, де вранці, не приходячи до тями, жінка померла.

 

Постраждала у ДТП дівчинка з переломом ноги госпіталізована до обласної дитячої клінічної лікарні.

 

21 червня надранок правоохоронці відшукали пошкоджений в автопригоді «Джип Гранд Черокі», який належить 38-річному священику, мешканцеві Тисмениці, на одній з станцій техобслуговування. Машину вилучили, а дещо згодом працівники поліції розшукали та опитали і її власника, який був за кермом у момент наїзду на пішоходів. Отця освідчили на алкоголь у крові. Результати аналізів очікують в межах 5 днів.

 

Сьогодні суд виніс рішення на час досудового слідства помістити священика під варту.

 

Як повідомляв Z, Івано-Франківська архієпархія УГКЦ засудила вчинок отця Тихона Кривецького та очікує на справедливе розслідування справи. 

23.06.2016