На батьківщині Коновальця стартує патріотичний фестиваль.

 

Протягом 17-19 червня з нагоди 125-ї річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця триватиме щорічний фестиваль Зашків під девізом «Джерело духу», повідомили в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

 

Цьогоріч захід відбудеться вже вдесяте.

 

Організатори зазначають, що місце проведення залишається незмінним – озеро в підніжжі гори Берекавиці, мета – та ж: формувати патріотичну позицію; розвивати принципи громадянського суспільства, українську ідентичність; вдосконалювати тіло та дух; розвивати принципи здорового способу життя у молоді.

 

«Цього року буде значно розширено кількість заходів у рамках відзначення річниці від дня народження полковника. Зокрема, науково – практична конференція, що стосуватиметься державотворчої доби життя Євгена Коновальця; інтелектуальний сектор для формування сучасного патріотичного мислення та свідомості,розширене обговорення стану реформ в Україні. Незмінними залишаються традиційні заходи фестивалю: велопробіг «Від Степана до Євгена», різноманітні спортивні заходи та естафети, квести, міні-фестиваль активного туризму. Адже незмінним залишається основний принцип фестивалю – здоровий спосіб життя та заборона вживання алкоголю та наркотичних речовин», – розповіли організатори фестивалю.

17.06.2016