У Львові відбудеться фестиваль «Зимова Країна мрій».

 

У суботу, 18 грудня, у Ennio Event Square, що на вулиці Джерельній, 22, у Львові, відбудеться відкриття етнофестивалю «Зимова Країна мрій». Брама «Країни мрій» відкривається о 15:00, повідомили організатори.

 

 

На гостей чекає ялинка, Резиденція святого Миколая, різдвяна шопка, вертепи, мистецькі майстерні та майстер-класи, ярмарок, майданчик для дітей, традиційні танці, смачна етнічна їжа та гарячі напої і, обов’язково, багато музики.

 

Заходи фестивалю відбуватимуться 18, 19, 24-26 грудня 2021 року та 2, 7-9 січня 2022 року.

 

Виступатимуть Воплі Відоплясова, Альона-Альона, Калуш, Аліна Паш, Dakh Daughters, Joryj Kloc, Хорея Козацька, Гайдамаки, Бурдон, Юрій Йосифович та Нова Автентика, Гордій Старух, Майстерня ЧГС, Пиріг Батіг, Lemko Bluegrass Band та Олег Скрипка з НАОНІ Оркестра.

 

 

«Країна мрій» у місті, де затишні вулички, які дихають вайбом живого Різдвяного свята з колядою, вертепами та музиками, – ідеальне поєднання. Беріть із собою гарний настрій та близьких людей, а неймовірні емоції, особливу атмосферу та незабутні враження ми вам гарантуємо», – запрошують організатори. Деталі за посиланням.

 

Фото karabas.com

14.12.2021