Одразу чотири пікети оточили міську раду.

 

Сьогодні, 16 червня, під міськоюрадою Тернополя відбулись одразу чотири пікети: проти змін до генплану, проти забудови скверу на вул. Слівенська, за фінансування ПТУ з міського бюджету та проти гомосексуалізму.

 

Зазначимо, сьогодні відбувається засідання сесії Тернопільської міськради.

 

Активісти, які виступають проти внесення змін до генплану, пише видання 20 хвилин, прийшли з плакатами «Новий генплан – новий злочин Надала», «Депутати, зупиніть знищення Тернополя міською владою», тощо.

 

«Ми прийшли для того, щоб висловити думку громади стосовно тих змін до генплану, які пропонує внести міська рада. Ми думаємо, що генплан сфальсифікований, і цьому є багато доказів, які уже передані до правоохоронних органів», – заявив голова Тернопільської обласної партійної організації «Демократичний Альянс» Денис Милий.

 

Водночас, Репортер повідомляє, що на погоджувальній раді перед засіданням сесії депутати вирішили перенести розгляд питання щодо генплану на наступний раз.

 

Що ж до пікету проти гомосексуалізму, то він був одиночним, пише Депо. Жінка стояла з плакатом, що закликав не поступатись гріху.

 

Також мешканці Тернополя протестували проти чергової забудови на території зі зеленими насадженнями, а викладачі та студенти профтехучилищ міста вимагали в депутатиів виділити кошти на фінансування цих освітніх закладів.

16.06.2016