Депутати підтримали ідею позичити гроші на електронний квиток у ЄБРР.

Сьогодні, 26 травня, депутати Львівської міськради затвердили угоду про наміри щодо підготовки кредитного фінансування, укладену між Львівською міською радою, Європейським банком реконструкції та розвитку і Львівським комунальним підприємством «Львівавтодор». Кредит призначений для реалізації проекту впровадження у м. Львові автоматизованої системи збору плати за проїзд у громадському транспорті, передає ЗіК.

 

Відповідне рішення під час засідання сесії підтримали 50 депутатів міськради.

 

1 грудня 2015р. Міський голова Львова Андрій Садовий надіслав лист до ЄБРР з пропозицією реалізації проекту впровадження у м. Львові автоматизованої системи збору плати за проїзд у громадському транспорті – впровадження електронного квитка.

 

5 січня цього року відбулась зустріч представників групи впровадження проекту з боку Львівської міської ради з представниками ЄБРР, під час якої було обговорено процес та умови реалізації проекту.

 

18 березня було укладено угоду про наміри щодо підготовки кредитного фінансування між Львівською міською радою, Європейським банком реконструкції та розвитку та ЛКП «Львівавтодор» з метою реалізації даного проекту.

 

Ідеться про 10 млн євро кредиту на впровадження електронного квитка.

26.05.2016