Римо-католики Львова почали тиждень християнської культури.

 

15 травня в Митрополичій Базиліці Успіння Пресвятої Діви Марії у Львові урочисто розпочато IV Тиждень Християнської Культури, організований Львівською Архидієцезією РКЦ, повідомили у відділі інформації Львівської Архидієцезії РКЦ.

 

З цієї нагоди Благодійний Фонд «Даймо Надію» підготував в храмі експозицію виставки живопису «Бачити глибше» учасників майстерні для людей з особливими потребами «Ангельський Цвіт». Також відбувся концерт духовної музики за участі українських та польських виконавців.

 

Генеральний консул Польщі у Львові Вєслав Мазур подякував Благодійному Фонду «Даймо Надію», організаторам концерту і виконавцям, а також Львівській ОДА за сприяння у проведенні цього заходу:

 

«Під час цього концерту ми могли вкотре почути слова «надія», «любов», «пробачення». Слова, які щодня повинні супроводжувати кожну людину. Сподіваюся, що не тільки під час цього концерту, а й взагалі нас оточуватимуть ці слова і ті всі добрі думки, що прозвучали тут: боротьба зі злом, допомога ближнім, поміч людині, що дозволить всім нам жити краще. Завдячуючи Церкві, можемо поширювати ці вартості серед оточуючих, щоби люди були кращими», – сказав Вєслав Мазур

 

Принагідно він запевнив, що Генеральне консульство Польщі докладає всіх старань для обслуговування паломників, які вирушають на Світовий День Молоді до Кракова.

 

 

17.05.2016