Івано-франківці голосують за проекти один одного, що фінансуватимуться з бюджету.

 

Івано-франківці уперше голосують за проекти з поліпшення упорядження, організації соціальних, культурно-мистецьких чи спортивних заходів у місті, подані самими містянами, що фінансуватимуться з міського бюджету, пише "Курс".

 

Керівник патронатної служби міського голови Вікторія Дротянко розповіла, що комісія ознайомилась з поданими заявками й відібрала для голосування 81 проект. Віддати свій голос за один з них можна на сайті Івано-Франківської міської ради.

 

Брати участь у голосуванні можуть лише мешканці Івано-Франківська.

 

«Щоб визначити, чи проживає людина в Івано-Франківську, голосування вирішили проводити через сервіс BankID, який призначений для верифікації громадян через українські банки. Щоб скористуватися сервісом, потрібно мати зареєстрований електронний ключ. Зареєтрувати такий ключ можна у Мін'юсті або податковій.

 

Кожен мешканець Франківська може підтримати не більше, ніж один проект», – розповіли в міськраді.

 

Голосування триватиме до 1 червня.

 

За підсумками голосування за рейтинґовою системою будуть визначені ті проекти, які втілять за кошти міського бюджету. Якщо за результатом голосування два або більше відібраних проектів будуть суперечити один одному, приймається той проект, який отримав найбільшу підтримку.

 

 

17.05.2016