Американські хірурги проведуть низку безкоштовних операцій для потребуючих.

З 28 травня на базі ЦМКЛ Івано-Франківська працюватиме група американських хірургів для проведення операцій типу видалення пухлин, реконструкції після поранень, операцій та опіків тощо, розповів заступник головного лікаря медзакладу Олег Ціхонь, передає Репортер.

 

«Очікуємо, що пластичний хірург, два загальні хірурги і уролог приїдуть на нашої лікарні 28 травня. Рік тому головний лікар Тарас Масляк поїхав на місяць на навчання до Сполучених Штатів і там налагодив співпрацю з асоціацією лікарів США. Вони час від часу приїжджають в Україну для обміну досвідом. Цього разу їдуть лише до нас у Івано-Франківськ», – розповів медик.

 

Містянам, які потребують операцій і не можуть собі цього дозволити, потрібно оперативно звернутися в консультативне відділення ЦМКЛ, що на вул. Мазепи, там спеціалісти проведуть обстеження і при потребі проведуть підготовку.

 

Як повідомила волонтер Вероніка Дичковська у групі підтримки учасників АТО, для запису та консультацій потрібно попередньо звернутись до заступника головного лікаря Олега Ціхоня в корпусі №5 або терапевта Павла Жидана.

13.05.2016