Функціонери  російської організації «Молода гвардія», яка є молодіжним крилом партії «Єдина Росія» домовилися про партнерські взаємини з німецьким молодіжним союзом «Молода альтернатива» (Junge Alternative), котрий діє при правопопулістській партії «Альтернатива для Німеччини» (Alternative für Deutschland)

 

 

Як повідомив німецький тижневик Der Spiegel, зустріч керівників «Молодої альтернативи» Маркуса Фронмаєра (Markus Frohnmaier) і Свена Трічлера (Sven Tritschler) з депутатом Держдуми РФ і членом керівництва «Єдиної Росії» Робертом Шлегелем пройшла ще в середу, 19 квітня, в Берліні, у кнайпі  на березі річки Шпрее за кухлем пива.

 

«Шлегель і функціонери "Молодої Альтернативи" домовилися про нову співпрацю, про спілку між путінською партійною молоддю "Молодої гвардії" і підростаючим поколінням партії "Альтернатива для Німеччини"», – пише Der Spiegel.

 

«На всьому європейському континенті міцніють рухи, які налаштовані критично щодо європейської інтеграції, які відстоюють національні суверенітети. "Молода альтернатива" природно прагне об'єднати ці рухи в нову молодіжну мережу, в якій не можна обійтися без Росії», – так прокоментував Фронмаєр мету нової німецько-російської молодіжної спілки.

 

«У зовнішній політиці Німеччина врешті-решт повинна відстоювати власні вітальні інтереси, а не бути дитячим садочком для цілого світу», – додав лідер німецького молодіжного руху, натякаючи на політику бундесканцлерки Анґели Меркель у питанні з біженців. 

23.04.2016