Новопризначений директор теруправління НАБУ причетний до будівельного скандалу, – УГП.

 

Голова фракції Української Галицької партії у Львівській міській раді Тарас Чолій заявив, що новопризначений керівник теруправління НАБУ Тарас Лопушанський причетний до скандалу навколо незаконної забудови на вулиці Чайковського, 31, повідомили на сторінці УГП в мережі Facebook.

 

«Коли 17 лютого ми спробували захистити від руйнування будинок на Чайковського, 31, до нас під’їхав такий чоловік. Він не назвався, але представився юристом забудовників. Він привіз якісь документи, серед яких був оцей висновок управління охорони історичного середовища, який пізніше Львівська міська рада визнала підробленим. Власне, по цьому висновку тепер триває судовий процес.

 

Цей чоловік з нами спілкувався доволі так, скажімо, неадекватно, як на юриста, як на людину, яка сьогодні очолила Національне антикорупційне бюро у Західному регіоні. Тому ми в Українській Галицькій Партії вважаємо, що така людина, яка брала участь у сумнівних справах, не може очолювати Національне антикорупційне бюро в нашому регіоні. Напрошується висновок, що за Тарасом Лопушанським стоять доволі впливові люди, така собі мафія, яка займається руйнуванням міста, і саме ці люди пролобіювали його на цю посаду», - розповів Тарас Чолій.

 

Як повідомляв Z, Тарас Лопушанський за результатами конкурсного відбору посів третє місце серед кандидатів на посаду голови теруправління НАБУ, але пройшов співбесіду і був призначений на посаду.

 

 

22.04.2016