Обласний прокурор та громадські активісти зустрінуться ще раз.

Чергова зустріч прокурора Львівської області Віталія Мякішева з громадськістю та ЗМІ відбудеться 15 квітня, повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Під час зустрічі планується обговорити проблемні питання, які турбують громадськість, та скоординувати дії для спільного їх вирішення.

 

5 квітня у прокуратурі Львівщини відбулася зустріч новопризначеного прокурора Віталія Мякішева з громадськістю. Зустріч пройшла бурхливо, проте жодних фактів, що компроментували б прокурора, ніхто не озвучив. Активісти дали Віталію Мякішеву місяць, аби він продемонстрував свою роботу.

 

Віталій Мякішев пообіцяв найближчим часом оновити склад координаційної ради при обласній прокуратурі та створити кадрову раду, до яких увійдуть представники активних ГО. Також пообіцяв озвучити пріоритетні напрямки своєї роботи.

 

Водночас, пише ЗіК, заступник керівника ГО «Народна самооборона Львівщини», заступник керівника консультативної ради при прокуратурі Львівської області Юрій Мартинюк переконаний, що таким чином деякі ГО намагаються показати, «хто в домі господар», аби у подальшому вирішувати з чиновниками високого рівня свої питання щодо бізнесу, політики, криміналу.

13.04.2016