Офіс «Онуру» обшукали силовики.

У середу, 6 квітня, працівники СБУ провели обшук у львівському офісі турецької компанії «Онур», під час якого вилучили фінансові документи, повідомляє ЗіК з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

 

Головний інженер компанії у Львові Олександр Добоні підтвердив факт обшуку.

 

«Приходили, дивилися. Що вилучили – не можу вам сказати, оскільки в цей час я не перебував на місці», – сказав він.

 

Речник УСБУ у Львівській області Мирослава Клячківська заявила, що в СБУ Львівщини кримінального провадження за цим фактом немає. Водночас, з її слів, співробітники управління можуть залучатися до проведення обшуків за дорученням слідчого.

 

Як пише агентство, йдеться про кримінальне провадження щодо розтрати коштів при ремонті ділянки автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп від Бродів до Стрия, що розслідують київські правоохоронці.

 

У серпні 2014 року Укравтодор підписав контракт на реалізацію пілотного проекту експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп (від Бродів до Стрия) з турецькою компанію «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» після того, як попередній підрядник, іспанський, не виконав умов договору. Термін реалізації проекту становить 7 років, вартість контракту – 50,5 млн євро.

08.04.2016