Наступного тижня відбудеться 7-й Весняний діловий форум.

15 квітня на стадіоні Арена-Львів стартує 7-й Весняний діловий форум, в якому візьмуть участь представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій, представники реального сектору економіки, успішні підприємці, які зацікавлені в економічному розвитку і євроінтеграції України, представники міжнародних економічних організацій та установ, зарубіжні фінансові та інвестиційні компанії, підприємства, які зацікавлені у реалізації бізнес-проектів на території України. Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

 

Метою заходу є з’ясування стану та перспектив економічного та соціального розвитку країни.

 

«Традиційно, за підтримки міста, уже всьоме проводимо Весняний діловий форум. Щороку ми намагаємось адаптуватися під ті потреби ринку, які є, намагаємось чути, що потрібно людям, які створюють додану вартість в економіці нашого міста та країни. Зважаючи на ці виклики, програма цьогорічного форуму підлаштована під те, щоб дати більше оптимізму, більше експертизи, різносторонній погляд на різні сфери економіки, які потрібно розуміти бізнесу для прийняття управлінських рішень. Традиційно, ми будемо говорити про макро- та мікроекономіку, прогнози щодо інфляції, щодо курсу, щодо ВВП. Стрижнева особливість Форуму – це зміна парадигми, траєкторії розвитку, пошук нових підходів та нових ринків. Хочеться говорити не про те, наскільки складно чи не складно є в сьогоднішній ситуації, а про те, яким чином у сьогоднішній ситуації компанії знаходять вихід, яким чином знаходять можливості до переосмислення свого місця в конкурентному середовищі, на інших ринках, на які вони ще можуть вийти. І експерти, яких ми залучаємо, мають дати відповідь бізнесу на питання про те, чи є можливість стати успішною українській компанії», – зазначає організатор Форуму Володимир Глащенков.

 

Так, перша панель Форуму даватиме об’ємний погляд на те, як різні гравці ринку бачать економіку. У другій частині говоритимуть про місто, про те, що потрібно змінювати в ньому, креативні простори, інтелект тощо. Третя частина, уже традиційно, буде про банківський сектор: говоритимуть про прогнози щодо валютного регулювання, можливостей для фінансування економіки тощо. Після цього обговорюватимуть приклади компаній, які успішно борються з кризою та є хорошими case study для наслідування. Наступний блок доповідей буде присвячений Львову, новим робочим місцям, інвестиційній привабливості міста тощо. Завершальна частина – польська панель, у якій візьмуть участь кілька польських компаній, які розмістили свій капітал у Львові.

07.04.2016