Марцінків кинув виклик Садовому: чиє місто більш християнське і патріотичне.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків сьогодні, 23 березня, заявив, що його місто більш патріотичне і християнське, ніж Львів Садового. Але для того, щоб всі про це дізнались, потрібна реклама, цитує Руслана Марцінківа Стик.

 

«У нас проводиться багато фестивалів, але ми не вміємо подавати такі заходи. Люди про це не говорять, ми не витрачаємо кошти на медіа. Тому з коштів, які йдуть на фестивалі, треба передбачити витрати на популяризацію цих заходів.

 

Ми розуміємо, що ми повністю не складемо конкуренцію Львову, де є «24 канал» Садового, але ми повинні подавати альтернативу.

 

Наше місто набагато краще, чим Львів. Ми є більш патріотичне, християнське місто. І ніколи не допустимо того, що відбувається у Львові, марші там, геїв чи ще когось. Тому ми повинні докласти зусиль, щоб показати наші християнські, українські цінності і Франківськ виграв протистояння зі Львовом», – сказав Руслан Марцінків.

 

Також він заявив, що патріотом може бути тільки християнин.

 

Руслан Марцінків доручив начальнику фінансового управління Вікторії Сусаніній та патронатній службі опрацювати питання щодо виділення коштів на промоцію заходів, що проводяться в Івано-Франківську.

23.03.2016