Працівники «Онуру» незаконно вивозили шутер з Дністра під керівництвом влади району.

У Самбірському районі Львівської області місцева поліція арештувала і поставила на штрафний майданчик великовагові машини турецької фірми «Онур» за незаконний забір та вивіз шутру з берегів річки Дністер, повідомив керівник місцевої поліції Василь Страшівський, передає ЗіК.

 

Учора, 7 березня, депутат Самбірської районної ради Володимир Ковалів повідомив, що в районі приміського села Стрілковичі з боку річки Дністер великовагові автомобілі вивозять шутер.

 

На заявленому місці події правоохоронці встановили, що з берегів річки шутерно-пісочну суміш без відповідних дозвільних документів вивозять вантажівки турецької фірми «Онур», що на землях Бабинської сільської ради розпочала будівництво асфальтного заводу. Тут же стояв й потужний екскаватор.

 

Вивіз шутру був припинений. Машини поставлені на штрафний майданчик.

 

Володимир Ковалів заявив, що в районі незаконного вивозу шутерно-пісочних матеріалів помітив голову Самбірської РДА Миколу Фрея та депутата Самбірської міської ради Ярослава Кузьм’яка, які нібито координували процес.

 

Правоохоронці з’ясовують всі обставини незаконного забору піщано-шутрової суміші з річки Дністер та хто і як до цього причетний.

 

08.03.2016