Облрада виділила 11 млн військовим та 1 млн – СБУ.

Сьогодні, 1-го березня, депутати Львівської обласної ради затвердили Програму сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівщини, що передбачає фінансування з обласного бюджету у розмірі 11 млн грн, йдеться на сайті 032.ua.

 

Депутати планують знайти кошти на Програму за рахунок вільного фінансового залишку загального обласного бюджету станом на 2016 рік. Цей залишок зможуть використати  за умови відсутності заборгованості за захищеними видатками обласного бюджету протягом року.

 

Загалом фінансування програми становитиме 11 мільйонів гривень.

 

Окрім того, передає Львівський портал, депутати ЛОР погодили Програму протидії тероризму в області на 2016 рік. На її реалізацію Управлінню Служби безпеки України у Львівській області виділили 1 млн грн.

 

Реалізація програми забезпечується керівниками УСБУ у Львівській області та регіональними суб’єктами боротьби з тероризмом.

 

Серед заходів, що заплановані Програмою: оснащення Антитерористичного центру при УСБУ у Львівській області сучасними засобами захищеного кодованого зв’язку, комп’ютерною та оргтехнікою, фото-відеокамерами.

01.03.2016