Надал розповів про 10 стратегій розвитку міста.

Міський голова Тернополя Сергій Надал розповів про 10 стратегій розвитку міста у 2016 році, йдеться на сайті tenews.te.ua.

 

За словами Сергія Надала, у 2016 році в місті триватимуть капітальні ремонти, продовжать термомодернізацію будівель та куплять для міста ще 10 тролейбусів і відкриють нову тролейбусну лінію.

 

Окрім цього, у місті продовжать відкривати нові спортивні майданчики та допомагатимуть бійцям АТО.

 

«Економія через ощадливість, а саме – це термомодернізація житлового фонду. Крім того, це – реконструкція 9 котелень. Новий символ Тернополя – відкриття відреставрованої площі Героям Євромайдану і встановлення пам’ятника Героям Небесної Сотні. Модернізація і розвиток тролейбусної мережі. Продовження роботи по ефективній і доступній медицині. Наступне – це створення нових об’єктів благоустрою. Як я говорив, це ремонт Набережної ставу в напрямку пляжу Циганки, облаштування нових повноцінних бульварів з місцями відпочинку для дітей, для дорослих. Є завдання – протягом 2016 року всі адміністративні послуги, які надаються через ЦНАПи перевести в електронний режим. Ну, і, звичайно, безпека держави. Це – допомога учасникам АТО, Збройним силам», - розповів Сергій Надал.

26.02.2016