22 екіпажі Патрульної поліції вже оберігають спокій містян.

Учора, 31 січня, у центрі Івано-Франківська перший набір патрульних поліцейських склав присягу і приступив до виконання своїх обов’язків. У  церемонії взяли участь Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе, начальник Департаменту патрульної поліції України Євген Жуков, перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Сергій Басараб, голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич і міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, передає Фіртка.

 

Керівником патрульної поліції Івано-Франківська став 26-річний Дмитро Міхалець, який керував ротою патрульних поліцейських у Києві.

 

В Івано-Франківську патрульні поліцейські склали присягу. Фото: Фіртка

 

Дмитро Міхалець - активний учасник Євромайдану та член Самооборони. Чоловік не дочекався, поки почнеться набір поліцейських в його рідному Хмельницькому і вирішив випробувати себе в Києві. Він пройшов усі випробування і працював на керівній посаді – у його підпорядкуванні були 40 поліцейських. За зростом Дмитро Міхалець є найвищим полісменом України: його зріст - 2,05 м.

 

Керівник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець. Фото: Правда

 

Керівник поліції розповів, що перші екіпажі почали патрулювання о 21 год. в неділю, передає Стик.

 

«Щоденно на вулицях Івано-Франківська працюватиме 22 екіпажі патрульних, які здійснюватимуть охорону публічного порядку, нагляд за безпекою дорожнього руху та виконуватимуть інші службові завдання. Загалом у зміну працюватиме 52 працівники», - розповів Дмитро Міхалець.

01.02.2016