Водії маршруток знову пікетують обласну раду.

Сьогодні, 26 січня, під Львівською обласною радою зібрались водії автоусів, що курсують у Стрийському напрямку. Вони виступають проти скорочення їхніх маршрутів до кінцевої зупинки на Стрийському автовокзалі, повідомляє ЗіК.

 

Водночас депутати на засіданні сесії облради мають заслухати звіт робочої групи з вивчення ситуації, яка склалася у сфері автоперевезень у Львівській області та ухвалити рішення щодо маршрутів. Перевізники очікують на підтримку своїх вимог.

 

Раніше депутати підтримали вимоги перевізників-пікетувальників і звернулися до Львівської ОДА та Укртрансінспекції у Львівській області щодо врегулювання ситуації з маршрутами стрийського напрямку.

 

Депутати підтримують звернення Львівської обласної Асоціації перевізників, жителів Сколівського, Турківського, Стрийського, Жидачівського, Миколаївського районів щодо вирішення питання стосовно залишення кінцевих зупинок у Львові на АС-3 (вул. Петлюри) з проміжною зупинкою на приміському вокзалі або з кінцевою зупинкою на АС-8 (пл.Двірцева,1, головний залізничний вокзал).

 

Депутати також просили скасувати штрафні санкції, які були застосовані з вересня 2015 року до перевізників, які здійснюють перевезення до приміського вокзалу, а саме: ТзОВ ВТП «Жидачівавтотранс», ПП «Транс-Спорт», ТДВ «Миколаївське АТП 14627».

26.01.2016