Уночі очікується погіршення погодних умов.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, цієї ночі та завтра вранці – місцями очікується сильний мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вдень також сніжитиме. Температура повітря протягом доби становитиме від 0 до п’яти градусів морозу, повідомили у відділі управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції у Львівській області.

 

«Просимо водіїв, за можливості, утриматися від поїздок та перечекати негоду у безпечному місці. Закликаємо вас також не залишати автомобілі на проїзній частині, особливо, у нічний час, аби не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.
Якщо ви таки зібралися у дорогу, будь ласка, перед поїздкою ретельно перевірте технічний стан транспортного засобу, подбайте про достатній запас пального», – йдеться у повідомленні.

 

Нагадують правоохоронці і про небезпеки на спусках та підйомах, перед пішохідними переходами. Окремо вони наголошують на обов’язковому використанні пасків безпеки водіями і пасажирами.

 

«Також просимо бути максимально уважними пішоходів – не вибігати на дорогу, переходити проїзну частину лише у встановлених місцях та тільки після того, як переконаєтесь, що немає небезпеки», – додали в поліції.

15.01.2016