На сесію облради прийшли бійці АТО та члени «Правого сектору».

Сьогодні, 15 січня, на засідання сесії Івано-Франківської обласної ради приїхали учасники АТО з області, аби показати свою підтримку питанню щодо створення комісії з питань учасників АТО та їх сімей, передає Бліц-Інфо.

 

Вони переконані, що окрема депутатська комісія потрібна, аби проблеми учасників АТО вирішувались комплексно, а но окремо на кожній профільній комісії. На думку бійців, це також збільшить відповідальність чиновників та не дозволить питанням «губитись».

 

Обласна рада таки погодилась створити окрему комісію, вона матиме назву «З питань захисту інтересів учасників і ветеранів антитерористичної операції на сході України та їх сімей».

 

Окрім учасників АТО на сесію прийшли бійці Правого сектору, пише Фіртка. Вони завітали до депутатів через події на Драгобраті.

 

Депутат Василь Попович зачитав звернення щодо тих подій і закликав обласну раду підтримати його занепокоєння грубим затриманням членів ПС.
 

Також він наголосив на порушенні таємниці слідства очільником Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем, і висвітленням у ЗМІ тільки однієї сторони та «викривлення патріотів».

15.01.2016